Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Sport Jocuri Sport

Jocuri Sport

Jocuri sport pentru fete, printre care tenis, basket, golf, biliard. Sa imbraci majorete si sa partici la olimpiade si concursuri. Încearcă să obții scoruri cât mai mari în jocuri de tenis, de ping pong, de skateboard si snowboarding pentru fete, basket, golf, biliard etc.  Participa la olimpiade si concursuri. Alege-ți echipa favorită si joacă chiar si un meci de fotbal cu fete. Crezi că echipa ta va câștiga cupa?

Printesele tale preferate si personajele din desene animate te asteapta intr-unul dintre aceste jocuri sport sa va distrati impreuna. Mergi la antrenamente si fă tot ce poți pentru a deveni o sportiva de elită. 

Fetele adora sa se joace biliard, ping pong, bowling, dar si sporturile mintii cum ar fi sah.

Preferi sporturile de iarna? Alege un costum si o pereche de skiuri si porneste din varful pistei de ski.  
Este timpul sa te relaxezi cu un joc de bowling! Fa clic la momentul potrivit pentru a alege direcţia şi puterea de deplasare a mingii de bowling încearcă să obţii cel mai bun scor!
Încearcă să tragi cu arcul in jocurile cu arcasi pentru fete si sa lovești centru țintei pentru a obtine un punctaj cât mai mare. Poate preferi sa te joci un joc de golf pentru fete. Încearcă să duci mingea cat mai aproape de gaură din cât mai puține lovituri si distreaza-te.

Daca iti plac caii vei adora jocurile in care participi la curse cu cai, tot ce trebuie sa faci este sa alegi un cal și sa participi la o cursă! Sau joacă o partidă de badminton! Indifirent ce fel de joc alegi, distractia iti este garantata!

Contact - iJocuriFete.com © 2022
top