Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri de Imbracat Jocuri de Moda

Jocuri de Moda

O colectie de jocuri de moda in care vei juca rolul unui designer vestimentar in care iti vei  creea propria casa de moda si vei imbraca vedete si personalitati celebre, fete, baieti si printese. Fetelor! Este timpul sa aratati ca aveti un simt dezvoltat pentru moda, fashion, ca stiti sa asortati hainele, sa alegeti accesoriile potrivite si sa creeati stiluri unice. Descopera moda din intreaga lume, imbraca fete pentru fiecare eveniment la care acestea participa, rochii speciale de seara, sau pentru o iesire cu prietenele. Fetele mereu trebuie sa fie cochete si sa atraga atentia cu frumusetea si stilul vestimentar. Fii designer vestimentar pentru staruri, vedete, papusi Barbie si alte papusi celebre, lasa-te influentata de tendintele actuale de moda sau inspira-te din cele clasice deoarece niciodată nu vei știi de care stil de moda te vei îndrăgosti.

Ofera cele mai bune sfaturi de moda jucand unul dintre aceste jocuri de moda, insoteste toate aceste fete la shopping si alege pentru ele cu ce sa se imbrace si ce accesorii sa poarte pentru a fi in pas cu moda.

Ce spui daca iti propunem sa iti deschizi propria casa de moda si sa creezi haine care sa iti poarte semnatura? Personalizeaza haine pentru Barbie, pentru fete si baieti, pentru staruri si vedete, pentru printesele Disney si personajele din filme si desene animate. Devin-o cunoscuta ca designer vestimentar si adu bucurie tuturor! 

Contact - iJocuriFete.com © 2024
top