Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri de Imbracat Jocuri de Imbracat Baieti

Jocuri de Imbracat Baieti

Băieții au devenit pasionatii de moda, drept urmare multi designeri vestimentari creeaza serii intregi de haine pentru baieti.  In aceste jocuri de imbracat baieti vei da cele mai bune sfaturi in materie de moda pentru ca ei sa aiba un aspect lejer si cat mai personal. Insotiti-i la cumparaturi pentru a-si cumpara haine si accesorii noi.

Personalizeaza haine pentru baietii obisnuiti sau cei care sunt staruri, cantareti sau ii vei imbraca pe cei din seriile de desene animate. Daca te-ai plictisit sa vezi personajele din filme sau din desene animate mereu cu aceleasi haine, acuma a sosit timpul sa le schimbi stilul.

Printre aceste jocuri de imbracat baieti vei avea de imbracat mirele miresei, unde veți avea sarcina dificilă de a alege un costum spectaculos pentru cea mai frumoasă zi din viața lor. Pe scurt, veți fi consultantul de modă al baietilor, si ii vei imbraca in haine casual pentru viața de zi cu zi sau pentru un eveniment special sau o sarbatoare. Toți isi doresc să se simtă frumosi și speciali pentru o zi din viata lor, iar tu esti aici ca sa-i ajuti

Contact - iJocuriFete.com © 2024
top