Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Sport Jocuri cu biliard

Jocuri cu biliard

Joaca online aceste jocuri cu biliard pentru fete. Începe sa te distrezi de această mare varietate de jocuri diferite de biliard in care te vei confrunta cu adversari din desene animate și veți obține victoria.

In jocul de biliard trebuie sa introduci un număr de bile în una dintre cele șase găuri ale mesei folosind o bâtă care lovește mingea alba care la randul ei le va lovi pe celalalte bile.

Imbunatateste-ti tactica si introduce bilele în ordine. In jocul de biliard clasic există două tipuri de bile: netede și dungate. Primul jucator care incepe, va introduce o bila intr-una dintre găuri, si va continua să introduca toate bilele celelalte de alelasi tip. De exemplu, dacă ai introdus o bila care are dungi, va trebui să introduci toate celelalte care au dungi pentru a câștiga. Iar la sfarsit ramane tot timpul bila de culoare neagra cu numarul 8 care va decide cine este castigatorul. Dacă din greșeala, va intra bila de culoare neagra intr-o gaura înaintea celorlalte, atunci pierzi automat jocul. Alege jocul de biliard preferat si distreaza-te!

Contact - iJocuriFete.com © 2023
top