Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri de Logica Jocuri Match 3

Jocuri Match 3

Fetelor! Va asteapta o multime de jocuri match 3 pentru a te distra si relaxa total. Schimbă, potriveşte trei sau mai multe elemente într-un rând şi obţine cel mai bun scor pentru a fii numarul unu in top.

Joaca cele mai frumoase jocuri de puzzle-uri de potrivire imagini cu o grafica exceptionala! Schimbați și potriviți bomboane, acadele, fructe, diamante, dulciuri, mancaruri, obiecte, câștigați premii minunate și o multime de puncte. Deblocați bonusuri distractive și câștigați cat mai multe nivele. Alăturați-vă milioanelor de jucători pasionati de aceste jocuri de dependență.

Pentru toti fanii jocurilor online de potrivit imagini, am creat o categorie de jocuri match 3. Alatura-te lor astăzi intr-o aventura și exploreaza o mulțime de lumi și niveluri incitante. Atingeți scorurile mari și încercați să obțineți 3 stele pe fiecare nivel.


Călătorește în țara minunată a lollipopului, exploreaza locuri minunate și descoperă mii de nivele distractive pline de culori vii, puzzle-uri și bonusuri. Potriviți,  și colectați bomboane, este ușor și distractiv! Deblocați boosterii unici care vă vor ajuta să învingeți toate provocările și să câștigați nivelurile. Nu mai așteptați să vă alăturați maniei! Rezolvați fiecare joc in parte și câștigați bonusuri uimitoare care vă vor recompensa cu scoruri. Finalizați misiunile stabilite la începutul fiecărui nivel și curățați bordul. Joacă astăzi și începe să lucrezi la abilitățile tale de potrivire.

Contact - iJocuriFete.com © 2024
top