Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri de Inteligenta Jocuri de memorie

Jocuri de memorie

Antreneaza-ti si testeaza-ti memoria jucand aceste jocuri de memorie cu printese si personaje din desene animate. Jocurile pot fi redate pe desktop, tablete și mobile (Android, iOS, Windows Mobile). 

Jocuri de memorie cu printesele Disney si o multime de personaje din desenele tale preferata au pregatit o multime de surprize pentru a te ajuta sa iti dezvolti gandirea, atentia, concentrarea si desigur, memoria.

Bucurați-vă de activități interactive și de provocări online distractive care vă vor ajuta să vă mențineți creierul activ si in forma buna. Antrenati-vă memoria jucand aceste jocuri de memorie cu personajele preferate din desene animate, filme, super eroi, printesele Disney și multe alte personaje care vin pe pagina noastră pentru a-ti testa memoria.

Jocuri de memorie sunt un mod care va permite sa va îmbunătăți capacitatea de memorie antrenand-o și pentru a memora o mulțime de informații pentru a avansa la nivelurile diferite ale fiecărui joc.

Deci testeaza-ti si antreneaza-ti creierului în fiecare joc și potriviți toate cardurile de memorie înainte de expirarea timpului.

Contact - iJocuriFete.com © 2024
top