Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Fete Jocuri cu Buburuza Miraculoasa

Jocuri cu Buburuza Miraculoasa

Cele mai noi

«
1

Jocuri cu Buburuza Miraculoasa

Fanele acestor eroi de desene se vor bucura sa se joace aceste jocuri cu Buburuza Miraculoasa si Motanul Noir. Buburuza Miraculoasa si Motanul Noir sunt doi super-eroi din desenele animate difuzate de Disney Channel, care lupta pentru a proteja străzile din Paris,  locul unde acestia traiesc. Alege un costum magic de buburuza pentru Marinette si ea va deveni o super eroina pregatita sa lupte impotriva raufacatorilor. 

In categoria de jocuri cu Buburuza Miraculoasa o vei intalni pe Marinette care este o adolescentă de origine franceză și chineză. Este o fată cu un caracter puternic, este veselă și amabila, dar și un pic timida. Ea este indragstita de Adrien Agreste dar este prea timida pentru a ii spune. Ea este pasionata de modă și design, iar bunatatea ei si abilitatile inascute o trasnsorma intr-o super-eroina. Buburuza Miraculoasa detine un obiect magic, Tikki, care este kwami-ul care o ajuta să se transforme in eroina si sa isi foloseasca cele cinci abilitati de erou: putere, viteza, agilitate etc. Arma ei cea mai de pret este un yo-yo pe care il foloseste in misiunile sale.

Adrien, are aceleasi pasiuni pentru moda ca Marinette, lucrand ca model in casa de moda a tatălui său. Si el detine un obiect magic, kwami care il transforma in super-erou sub numele de Motan Noir. Impreuna cu ea, fac o echipa perfecta si mereu reusesc in misiunile lor.  Ambii eroi invata in aceleasi scoala dar nu cunosc identitatea ascunsa a celuilalt. Acestea fiind spuse, te vei bucura sa descoperi aceasta frumoasa selectie de jocuri cu acesti super eroi frumosi si plini de surprize.

Contact - iJocuriFete.com © 2022
top