Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri de Aventura Jocuri cu Pou

Jocuri cu Pou

Acest personaj dragut a pregatit pentru tine o multime de distractie in categoria de jocuri cu Pou. Simpaticul cartof de culoare bruna are nevoie de ajutorul tău pentru a progresa în creșterea lui. Joaca-te cu bebelusul Pou, imbraca-l, spala-l, du-l la dentist, vindeca-l la spital si multe alte activitati pe care le poti face cu aceasta creatura adorabila inspirata de un animal tamagotchi.

Intra in bucătăria mascotei si gateste alaturi de el, hraneste-l luând mâncare din frigider. Cel mai important lucru pe care il ai de facut, pentru a ingri acest puf dragut este să-l menti fericit în orice moment și trebuie să-l hranesti când îi este foame, sa te joci cu el și sa-l speli când este murdar.

Deschide dulapul lui de haine si imbraca-l sau schimba-i aspectul, folosind o mulțime de accesorii. Ajuta-l sa se distreze si sa isi faca prieteni noi.

Pou se plictiseste să facă întotdeauna același lucruri și, prin urmare, în versiunea sa online, va efectua multe activități diferite care nu pot fi facute pe Smartphone sau Tableta. Trăiti aventuri cu Pou, sa jucați diferite sporturi, sa va plimbati cu masina si bicicleta și o lungă listă de activități. 

Contact - iJocuriFete.com © 2023
top