Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri cu Animale Jocuri de ingrijit Animale

Jocuri de ingrijit Animale

O categorie pentru fetele iubitoare de animale este jocuri de ingrijit animale care vor incanta foarte mult. Vei ingriji animalele de companie sau animale de la ferma, chiar si pe cele de la gradina zoo sau animale subacvatice. Hraneste-le si ingrijeste-le cu multa dragoste pentru a le face fericite.

Ingrijeste animale, da-le sa manance, sa bea apa, periaza-le, spala-i si du-i la medicul veterinar, pentru un control de rutina sau atunci cand sunt bolnavi, si sa ai grija sa se culce cand le e somn.

In unele jocuri va trebui sa ingrijesti animalele de la ferma. Sa administrezi o ferma este o muncă serioasă și este nevoie de tine la orice pas. Acceptă provocarea și ingrijeste animalele de ferma. Vei vedea de la 0 ce inseamna sa conduci o ferma de animale. Câștigă bani și mergi la piață pentru a cumpăra tot ce este necesar pentru ca ferma sa functioneze perfect.  

Fetele ponei te asteapta la salonul de infrumusețare al animalelor, alatura-te echipei poneilor din Equestria care sunt pasionate de modă și alege haine si coafuri noi pentru acesti ponei magici. In alt joc, iti vei alege un animal de companie cu care vei participa la un concurs de frumusete. Pregateste animalul de companie si distreaza-te castigand concursul.

Fetelor! este timpul sa explorati categoria de jocuri de ingrijit animale si sa va bucurati de cele mai frumoase jocuri cu animale de companie, de la gradina zoologica, sau animale din seriile de desene animate sau cele care au devenit super eroi!

Contact - iJocuriFete.com © 2024
top