Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Fete Jocuri cu Zane

Jocuri cu Zane

Aceste fiinte delicate te asteapta sa te joci cele mai frumoase jocuri cu zane, imbraca zane, machiaza-le si asorteaza-le o pereche de aripi. Zana este o creatură umanoidă cu puteri magice și cu aripi fluture. Zanele pot avea orice dimensiune de la dimensiunea unei semințe la dimensiunea umană. Ele traiesc in pădure, trecând prin praful magic.

Pentru fetele care iubesc aceste fiinte magice si mirifice am creat o categorie dedicata numita jocuri cu zane. Aici veti imbraca zane cu cele mai frumoase costume si le veti asorta aripi, dar si jocuri de aventura si actiune, jocuri de memorie si puzzle sau de gasit obiecte ascunse.

Te vei intalni cu adorabila zana Disney, Tinker Bell, ea este zana pe care o cunoaștem și o iubim cu toții - îndrăzneața, răzvrătita, nerăbdătoare, impulsiva, determinata, perseverenta si totuși fermecătoare și iubitoare. Are talent pentru oale și cratițe, o dragoste pentru "lucrurile pierdute" și este mai curajoasă decât cele mai multe zâne atunci când vine vorba de apropierea de oameni. Ea este, în general, harnica, dar din când în când se bucură de tot ce o inconjoara. Joaca-te cele mai frumoase jocuri cu zana Tinker Bell, alaturi de prietenul ei Peter Pan.

Contact - iJocuriFete.com © 2024
top