Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri cu Printese Jocuri cu Printesele DisneyJocuri cu Printesa Mulan

Jocuri cu Printesa Mulan

Curajoasa si neinfricata printesa a Chinei, Mulan te asteapta sa-i alaturi in aventurile sale din categoria de jocuri cu Printesa Mulan. Frumoasa şi curajoasa eroină este ajutata in drumul ei de un dragon-păzitor Mushu, un greieraș norocos, precum și de un cal falnic.

Povestea printesei Mulan incepe cu o dorinta de a-si salva tatal, ea se înroleaza clandestin în armata, în locul lui (deși pedeapsa pentru fetele care îndrăznesc să se încorproreze în armată este moartea) şi, fara ca nimeni sa se astepte, ii va surprinde pe toti cu curajul sau, devind unul dintre cei mai mari eroi ai Chinei.

In a doua serie a filmului, eroina Mulan trăiește cel mai frumos vis când Generalul Shang o cere de soţie, însă totul merge pe neasteptate si ne intrebam cum va face fata noilor obstacole.

 

Joaca cele mai frumoase jocuri cu printesa Mulan, incurajeaza-o si fii alaturi de ea in tot drumul sau. Te asteapta aventura, actiune, dar si jocuri de imbracat printesa Mulan, de machiat si coafat si jocuri de puzzle, memorie si logica.

 

Contact - iJocuriFete.com © 2024
top