Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri de Aventura Jocuri cu Minecraft

Jocuri cu Minecraft

Traieste o aventură în lumea pixelată si supravietuieste intr-unul dintre aceste jocuri cu Minecraft, alaturi de Steve si alte personaje din joc. Vei creea cracatere din minecraft, vei omori dragoni, vei colecta resurse, vei construi un adapost sau o casa pentru tine, vei sapa mine și cel mai important, va trebui sa supraviețuiesti creaturilor care vin noaptea cum ar fi zombie, creepers, enderman, paianjeni, scheleti etc.

În această categorie de jocuri cu minecraft veți găsi o multime de jocuri care au legatura cu lumea Minecraft. Jocul Minecraft a devenit foarte popular si tot mai multe fete devin pasionate. Mereu apar moduri si elemente noi care sa te surprinda. Astfel nu este de mirare ca au aparut foarte multe jocuri minecraft online a căror temă este lumea cubica cu textura tridimensionala.

Alege un personaj, sau personalizeaza unul dupa gustul tau schimbând hainele, culoarea părului, pielea etc. Construieste propriile constructii, exploreaza un teritoriu fara capat, cauta resursele de care ai nevoie, obtine alimente prin omorarea animalelor care iti apar in cale si supravietuieste in lumea creata de tine.

Bucura-te de jocuri online cu Minecraft care urmează tema jocului original, dar și jocuri diferite inspirate din universul pixelat Minecraft, toate acestea, fara sa descarci pe calculator, fără sa downloadezi java si fără sa ai nevoie sa te conectezi la servere, pentru a te juca gratuit direct din browser.

Contact - iJocuriFete.com © 2024
top