Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Fete Jocuri Cumparaturi

Jocuri Cumparaturi

Petrece o zi de facut cumpărături virtuale alegand unul dintre aceste jocuri din categoria de jocuri cumparaturi. Mergi la Shopping impreuna cu Barbie, cu prințesele Disney, femei insarcinate si alte personaje  care au devenit cunoscute din jocuri, filme si desene animate. Vizitati cele mai cunoscute moluri si centre comerciale, alege cele mai cunoscute branduri si cheltuie toti banii pe care ii ai, pentru ca nu te vei satura de facut cumparaturi. Stiai ca shopping-ul este considerat ca o terapie, te relaxeaza si iti da o stare de bine. Nu ezita si viziteaza categoria de jocuri cumparaturi si cumpara tot ce poti, de la alimente, flori, fructe, articole pentru mirese si femei insarcinate, haine, pantofi, bijuterii si accesorii. Incepe chiar acum sa vizitezi magazinele de lux si sa cumperi lucruri de calitate.

Cum ar fi sa deti un card de cumparaturi cu bani pe care sa-i cheltuiesti fara griji si sa cumperi tot ce iti doresti. Aceste jocuri iti indeplineste visul. Arunca o privire in vitrinele acestor magazine si alege ce anume iti doresti sa cumperi. 

În această secțiune de jocuri cumparaturi vino sa vezi cat de multe articole sunt pregatite sa le cumperi, puteți cheltui toți banii pe care îi ai. Iti place sa mergi la shopping alaturi de prietenele tale? Viziteaza toate magazinele de haine, pantofi, genti, bijuterii si accesorii. Vei putea cumpara chiar si animale de companie sau magazine intregi si restaurante, SPA-uri sau hoteluri pe care sa le administrezi. 

Contact - iJocuriFete.com © 2023
top