Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri de Aventura Jocuri cu Tom si Jerry

Jocuri cu Tom si Jerry

 Celebrele personaje din desene animate va asteapta sa va aventurati alaturi de ei in aceste jocuri cu Tom si Jerry. Seria fantastică de desene animate cu Tom și Jerry se bucură de succes chiar și astăzi, iar dovada sunt mini-jocurile care va distreaza. Tom este un motan amuzant, infometat, cu un singur scop in viata, sa scape de soricelul Jerry. In orice imprejuare vrea să-l vâneze pe Jerry cu care imparte aceeași casă. Jerry este un șoarece mic, care îi place să-l tachineze pe Tom, dar singurul sau interes este cascavalul și tot ce isi doreste este sa ajunga la frigider. Tom va încerca să-l impiedice si plaseze capcane, dar ajunge să cada el insusi in propriile capcane.

Poti sa te aventurezi in aventuri alaturi de Tom si Jerry, selectand unul dintre jocurile din categoria jocuri cu Tom si Jerry. Sa scapi din labirinturi, sa-i imbraci si sa-i colorezi. Dar si jocuri de puzzle, memorie sau de gasit obiecte ascunse. 
Poate iti va placea jocurie in care trebuie sa-l impraci pe Tom pentru a merge la o intalnire romantica. Indiferent ce alegi, distractia iti este oferita in aceste jocuri fantastice cu Tom și Jerry!

Contact - iJocuriFete.com © 2023
top