Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri de Aventura Jocuri de Paste

Jocuri de Paste

Iepurasul de Paste te asteapta sa vopsesti si sa decorezi oua, sa te aventurezi intr-o multime de jocuri selectate in categoria jocuri de Paste. Paștele este o sarbatoare importanta pentru crestini. Ea a prins culoare datorita oualor care se vopsesc atat de frumos. In aceasta categorie de jocuri, fetele vor face o multime de activitati cu ouă de Paște, le vor vopsi si sparge, vei gasi planse de colorat online de Pasti, sau pot porni in cautarea oualelor vopsite, dar si aventuri alaturi de iepurasul de Paste sau sa imbraci de sarbatoare fete, papusi Barbie sau printesele Disney.

Vei ajuta printesele Disney sa picteze ouale de Paste. Pentru inceput vei fierbe ouale la temperatura potrivita pentru ca coaja lor sa nu se creapa, pe urma vei alege pensulele potrivite si vei desena modele tematice si le vei colora. 

Odata ce vine sarbatoarea de Pasti, fiecare dintre noi se inoieste si isi cumpara haine noi. Vei merge la shopping alaturi de printese sau de papusa Barbie si alte fete si le vei cumpara haine noi. Pe langa jocurile de imbracat vei gasi si jocuri de machiat fete, sau de mers la spa, vei vizita saloane de infrumusetare in care te vei ocupa de infrumusetarea tenului, dar te asteapta si o multime de saloane de masaj si relaxare. Dupa ce ai infrumusetat toate aceste fete, urmeaza sa le imbraci, sa le alegi accesorii si pantofii cei mai eleganți si nu uita de frumosul coș plin cu ouă colorate de Paște. Daca iti place designul interior, nu trebuie sa ratezi jocurile in care decorezi casa in stil pascal. 

Contact - iJocuriFete.com © 2023
top