Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Fete Jocuri cu micul meu ponei

Jocuri cu micul meu ponei

Poneii din desenele animate Micul meu ponei: Prietenia este magica te invita sa descoperi ce inseamna marea prietenie si sa te distrezi alaturi de ei in aceste jocuri cu micul meu ponei. Dacă vă plac acesti ponei adorabili te vei bucura sa descoperi jocurile de îmbrăcat, coafat, o serie de aventuri, concursuri de echitatie și multe altele surprize.

Poneiul violet, Twilight Sparkle este personajul principal din seria de desene animate Micul meu ponei, ea este un unicorn care are puteri magice detinand Elementul de Magie. Alaturi de prietenele ei Pinkie Pie, Fluttershy, Applejack, Rainbow Dash, Rarity si Spike te asteapta să interacționezi cu jocuri de modă pentru ponei, dansuri si aventuri. 

Fetele ponei din Equestria de abia asteapta sa fii alaturi de ele, sa le imbraci, sa gatiti impreuna si sa le coafezi sa se le ajuti sa se relaxeze in SPA-uri si saloane de infrumusetare. In categoria de jocuri cu micul meu ponei vei ingriji ponei, le vei pieptena si decora frumoasa coama care le face sa se diferentieze intre ele. Coafeaza-le, tunde-le, vopseste-le si aranjeaza-le coama schimbandu-le stilul de cate ori iti doresti.

Alege-ti poneiul favorit si porneste in diferite concursuri si activitati sportive. Vei porni in aventuri cu poneii zburatori. Ai grija de poneii bolnavi ducandu-i la doctor. Dacă iti place serialul de desene animate cu Micul meu ponei si Fetele din Equestria atunci nu rata aceasta categorie de jocuri cu micul meu ponei.

Contact - iJocuriFete.com © 2022
top