Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri de Aventura Jocuri cu Dora

Jocuri cu Dora

Dora te asteapta alaturi de prietenul ei Diego sa te joci o multime de jocuri si sa explorati lumea din jur in aceasta sectiune de jocuri cu Dora! Despre Dora stim ca adora sa calatoreasca, ea este o exploratoare si are 7 ani. Pasiunea ei cea mai mare este sa calatoreasca in jurul lumii alaturi de animalul sau companie, maimuta Botas si de abia asteapta sa i te alaturi in călătoriile sale, sa traiesti adevarate aventuri palpitante si educative, dar totodata poti invata alaturi de ei limba engleza si spaniola. 

Fii alaturi de acești doi aventurieri plini de curaj din aceste jocuri cu Dora. Calatoriti impreuna, descoperiti lumea, invatati limbi straine, cauta obiecte pierdute, depasiti toate obstacolele si rezolva mistere. Dar sa fii atenta la vulpea cea vicleana, pentru ca apare din senin si fura obiectele de care are atat de mare nevoie Dora in misiunile sale. In unele misiuni, Dora apeleaza la ajutorul lui Diego, care este vărul ei. in serialul Go, Diego, Go! ei fac o echipa perfecta si reusesc in toate misiunile si aventurile in care pornesc. 

Fetele vor adora sa se joace jocurile de imbracat si machiat cu Dora, dar si jocurile de decorat camera lor. Vei gati impreuna cu Dora, retete din toata lumea, sau vei ingriji un bebelus, ori te voi juca cu Dora transformata in sirena sau o vei insoti la doctor atunci cand este bolnava. Alege jocul preferat si distreaza-te alaturi de Dora si Diego!

  

Contact - iJocuriFete.com © 2024
top