JOC DE VANDUT PRAJITURI LA COFETARIE JOCURI FETE pe ijocurifete.com

Link-uri sponsorizate
JOC DE VANDUT PRAJITURI LA COFETARIE
JOC DE VANDUT PRAJITURI LA COFETARIE
Aceasta nu este o cofetărie obişnuită. Este un magazin de patiserie în care trebuie să manevrezi aparate mecanice care fac prăjiturile. Clienţii sunt mulţumiţi de calitatea prăjiturilor şi vin foarte mulţi. Tot ce trebuie să faci este să serveşti clienţii cu prăjiturile pe care aceştia le cer.Face parte din categoria Jocuri servit si este cotat printre cele mai frumoase jocuri adaugate pe site. Daca si tie ti-a placut jocul ii poti da un like pe facebook sau il poti distribui mai departe, folosind butonul de Share/Distribuie ca sa-l vada si prietenii tai, poate se plictisesc si le-ar placea sa se joace acest joc.
Incarca jocul...
Prima Pagina JOCURI SERVIT
  • Jocul Joc de vandut prajituri la cofetarie a fost jucat de 10,240 de ori , si a fost publicat pe site Cu mult timp in urma .
    iJocuriFete.com este mai mult decat un simplu site de jocuri. Doar pe iJocuriFete.com gasesti cea mai mare comunitate de fete din Romania. In pagina Comunitatii iti poti crea un profil personal, poti adauga poze, poti avea propriul blog, iar cel mai important iti poti face prieteni noi cu care sa interactionezi si sa te distrezi.Daca inca nu ti-ai facut un cont pe site, nu mai sta pe ganduri, in mai putin de 1 minut poti sa-ti creezi unul si sa intri in minunata comunitate iJocuriFete.com