Trolii Mania

Pentru ca au inceput sa apara tot mai multe jocuri cu Trolii Mania  în acest articol dorim să va povestim cate ceva despre ei.
Trolii sunt ființele cele mai vesele, optimiste si amabile din univers. Din acest motiv sunt cautati de maleficii Bergens. Bergenii sunt convinsi de faptul ca pot fi fericiti doar daca vor manca troli. Cand bucatareasa Bergenilor reuseste sa dea in sfarsit de urma Trolilor si captureaza cativa din ei, printesa Poppy porneste pe urma lor, insotita de prea-prevăzătorul și țâfnosul Branche, cel mai pesimist Troll.

In călatoria lor, de a-și salva prietenii, Poppy și Branche au parte de o aventura periculoasa plina de peripeții. Poppy și Branche se află în antiteză, deși sunt o pereche total nepotrivită, ei încearcă să se tolereze reciproc, pentru a duce misiunea la bun sfârșit.

Te invitam să descoperi cele mai frumoase jocuri cu Trolii; îmbraca-i, coafează-le pufosul păr, rezolva puzzle-uri, creeaza caractere, pornește în aventuri, gasește obiecte ascunse sau rezolva teste de matematica.

Știai ca filmul Trolii a fost creat de studioul DreamWorks, acelasi care au creat si pelicula Shrek? Cele două animații au teme similare, cum ar fi: prietenie, familie si iubire; transmițând o energie pozitivă.

Trolii Mania, este o comedie inteligentă, amuzantă despre căutarea fericirii și până unde sunt unii dispuși să meargă pentru a o obține. Jocurile cu Trolii mania te duc intr-o lume colorată și minunată, populată de Troli extraordinar de optimiști si fericiti. Trolii dansează și cântă continuu iar Bergenii sunt de un pesimism comic, acestia cred ca sunt fericiți numai când au Troli în stomac.

Lasa-te invaluit de aceasta lume unică si minunata inspirată din ghemotoace de blană, cu sclipici și culori vii, în aceste jocuri cu Trolii Mania. Cu coafuri înalte din păr de culoarea bomboanelor, semnul distinctiv și mândria Trolilor de pretutindeni.


Câteva cuvinte despre personaje

REGELE PEPPY

Regele Peppy este un personaj plin de umor si conducatorul Trolilor. Este viteaz și iubit de toti locuitorii Satului Trolilor. El are o fiica, pe Poppy, cu un caracter asemanator de frumos.

POPPY

Poppy este tolul roz, de un optimism neobosit, căreia îi place să cânte și care urmează să devină regină, un rol care îi aduce responsabilități uriașe. Poppy descopera ca sa fii autentic este intotdeauna cel mai bun raspuns.

BRANCH

Branch este opusul lui Poppy. Este un trol gri, morocănos, pesimist, căruia îi place singurătatea. Este paranoic și extrem de precaut, si-a constuit un buncher si traieste cu frica unei invazii a Bergenilor. Branch, este singurul trol din sat care nu canta, nu danseaza sau nu imbratiseaza pe nimeni, este vesnic nemultumit si incearca in mod constant sa se pregateasca pentru ce poate fi mai rau.

KARMA

Când dai mâna cu KARMA, știi că ai făcut bine! Trolul karma da un nou inteles cuvantului “organic”! Ea traieste intr-o sera, care in Satul Trolilor arata mai degraba ca o casa curcubeu.

COOPER

Cooper este o girafa pufoasa care seamana cu un trol. Este o raritate printre locuitorii din Satul Trolilor: Are un zambet amuzant intiparit pe fața. Este cel mai ciudat membru al găștii, mai putin inteligent, dar plin de entuziasm!

FUZZBERT

Fuzzbert este un trol facut în intregime din par. Este o adevarata enigma. E alcătuit intr-un smoc verde strălucitor de par din care apar doar două picioare. El comunica cu ceilalți Troli folosind zgomote guturale, spre surprinderea noastră, ceilalți membri ai tribului îl înțeleg.

CREEK

Creek este un zen al înțelepciunii. Este cel mai pozitiv, de incredere și liniștit Trol din Satul Trolilor. Este calm si foarte capabil. Este iubit de toata lumea.

PRINTUL GRISTLE

Prințil Gristle este Regele Monstrilor Bergen. El a mostenit coroana cand era foarte mic, dupa ce tatal sau a fost detronat de supusi. El încă nu a gustat niciun trol și acest fapt îl face sa creadă ca acesta este motivul nefericirii in care trăiește.

BRIDGET

Bridget este ucenică și o mașina de spălat vase în bucataria Burgerilor. Este cel mai dulce și cel mai bun Bergen. Este sensibila, liniștită și politicoasă. Vorbește încet și delicat. Ea este indragostită în secret de Regele Bergenilor (Prințul Gristle), dar îi lipsește curajul să își marturisească dragostea.

SMIDGE

Smidge este Trolul cel mai mic. Are o voce puternică și profundă și-i place muzica rock heavy metal. Este incredibil de disciplinată atunci când vine vorba de fitness și nutriție. Ii place să sară coarda cu propriul ei păr lung.

CIBYL

Cibyl este “life coach”, e înțeleaptă și îi place sa dea sfaturi, iar oricine o ascultă are de câștigat. Proverbul ei favorit este: “doar o lumina poate “lumina” intunericul”.

HARPER

Harper isi pune in valoare adevaratele culori vopsindu-și părul cat mai variat! Ea crede ca nicio panza nu este prea mica atunci cand trebuie sa-si lase toate culorile sa straluceasca. Ea simte nevoia sa se exprime prin intermediul tuturor culorilor!

BIGGIE

Biggie este cel mai impunator personaj, este foarte sufletist. De fapt, este foarte sentimental, adesea bufneste in lacrimi la evenimente emotionante sau chiar la vederea unui apus de soare pitoresc.

DJ SUKI

Dj Suki este sufletul petrecerilor muzicale din Satul Trolilor. Echipamentul ei de DJ este format integral din elemente naturale precum greieri, carabusi și alte mici insecte. Lansează cu muzica ei cele mai distractive petreceri din sat.

GUY DIAMOND

Guy Diamond este „trolul îmbracat in sclipici”, plin de incredere in sine si cu o imagine unica asupra spatiului personal. Este o adevarata „petrecere” pe doua picioare.

MADDY

Mady nu este doar un hair stylist, ci o Arhitecta a Parului! Este o designerita fermecatoare care face minuni cu parul magic al Trolilor.

partner1partner2

Advertisement